Podgląd wydruku ze szczegółami szkolenia

Drukuj

Wolters Kluwer

www.szkolenia.wolterskluwer.pl

Szkolenie online: 

Progman Stołówka jako nowoczesne narzędzie do planowania i organizowania zbiorowego żywienia. Część II: Tworzenie raportów dziennych

Terminy i miejsce:

Program

1. Zasady tworzenia raportów dziennych: 

  • raporty dzienne - w rozbiciu na grupy posiłkowe (diety), grupy osób oraz posiłki, 
  • jadłospis - sposoby automatyzacji procesu przygotowania, 
  • kreator potraw - zasady tworzenie potraw, 
  • dokument zapotrzebowania żywnościowego a dokument rozchodowy – zależności, 
  • rejestr czynności GMP/GHP. 

2. Analiza wydruków dotyczących żywienia grupowego.

 

Po szkoleniu każdy z uczestników otrzyma 2-miesięczny dostęp do nagrania kursu, które będzie dostępne na koncie użytkownika strony szkolenia.wolterkluwer.pl. 

Kontakt w sprawie szkolenia:
Rafał Rymkiewicz, tel. +48 516 005 818, rafal.rymkiewicz@wolterskluwer.com

Drukuj