Podgląd wydruku ze szczegółami szkolenia

Drukuj

Wolters Kluwer

www.szkolenia.wolterskluwer.pl

Szkolenie online: 

Progman Stołówka jako nowoczesne narzędzie do planowania i organizowania zbiorowego żywienia. Część I: Obsługa magazynu

Terminy i miejsce:

Program

1. Numeracja dokumentów - definiowanie sposobu numerowania.

2. Kartoteki w magazynie - zakładanie baz słownikowych.

3. Kontrahenci - zasady ewidencjonowania i podziału na rodzaje.

4. Magazyn - definiowanie magazynów, ustawienia w magazynie spożywczym.

5. Towary - sposoby ewidencjonowania i grupowania towarów.

6. Baza Narodowego Instytutu Zdrowia Publicznego – zakładanie kartotek towarów i import wartości odżywczych.

7. Dokumenty - obsługa kartoteki:

  • ewidencjonowanie dokumentów przychodowych, 
  • ewidencjonowanie dokumentów rozchodowych, 
  • zasady tworzenia dokumentów korygujących. 

8. Inwentaryzacja - zasady przeprowadzania inwentaryzacji w programie.

9. Wydruki - analiza wydruków dotyczących obrotu magazynowego.

10. Zamknięcie roku oraz przygotowanie bilansu otwarcia. 

 

Po szkoleniu każdy z uczestników otrzyma 2-miesięczny dostęp do nagrania kursu, które będzie dostępne na koncie użytkownika strony szkolenia.wolterkluwer.pl. 

Prelegenci

Bogusław Kuik

Doradca Klienta w Zespole Produktów Software w Wolters Kluwer Polska.

Absolwent Akademii Ekonomicznej w Poznaniu na Wydziale Zarządzania.  Posiada ponad 20-letnie doświadczenie w zakresie oprogramowania dla oświaty. W Wolters Kluwer realizuje działania w zakresie szkoleń produktowych. Wspomaga również klientów w procesie wdrażania systemów Progman.  

Kontakt w sprawie szkolenia:
Fabian Bach, tel. +48 600 483 790, fabian.bach@wolterskluwer.com

Drukuj