Podgląd wydruku ze szczegółami szkolenia

Drukuj

Wolters Kluwer

www.szkolenia.wolterskluwer.pl

Szkolenie online: 

Progman Stołówka jako nowoczesne narzędzie do planowania i organizowania zbiorowego żywienia. Część II: Tworzenie raportów dziennych

Terminy i miejsce:

Program

1. Zasady tworzenia raportów dziennych: 

  • raporty dzienne - w rozbiciu na grupy posiłkowe (diety), grupy osób oraz posiłki, 
  • jadłospis - sposoby automatyzacji procesu przygotowania, 
  • kreator potraw - zasady tworzenie potraw, 
  • dokument zapotrzebowania żywnościowego a dokument rozchodowy – zależności, 
  • rejestr czynności GMP/GHP. 

 

2. Analiza wydruków dotyczących żywienia grupowego.

 

Po szkoleniu każdy z uczestników otrzyma 2-miesięczny dostęp do nagrania kursu, które będzie dostępne na koncie użytkownika strony szkolenia.wolterkluwer.pl. 

Prelegenci

Bogusław Kuik

Doradca Klienta w Zespole Produktów Software w Wolters Kluwer Polska.

Absolwent Akademii Ekonomicznej w Poznaniu na Wydziale Zarządzania.  Posiada ponad 20-letnie doświadczenie w zakresie oprogramowania dla oświaty. W Wolters Kluwer realizuje działania w zakresie szkoleń produktowych. Wspomaga również klientów w procesie wdrażania systemów Progman.  

Kontakt w sprawie szkolenia:
Fabian Bach, tel. +48 600 483 790, fabian.bach@wolterskluwer.com

Drukuj