Podgląd wydruku ze szczegółami szkolenia
www.szkolenia.wolterskluwer.pl
1. Rozpoczęcie pracy w systemie
2. Zasady ewidencjonowania kontrahentów i podziału ich na rodzaje
3. Definiowanie magazynów w programie
4. Sposoby ewidencjonowania i grupowania towarów
5. Możliwość importu wartości odżywczych z bazy towarów Instytutu Żywności i Żywienia
6. Obsług kartoteki Dokumenty :
- definiowanie rodzajów operacji
- zasady ewidencjonowania dokumentów magazynowych
- istotne aspekty sporządzania dokumentów korygujących
7. Zasady tworzenia raportów dziennych:
- mechanizm tworzenia raportów w rozbiciu na grupy posiłkowe (diety) oraz posiłki
- sposoby automatyzacji procesu przygotowania jadłospisów
- kreator potraw
- dokumentowanie zapotrzebowania żywnościowego oraz tworzenie na jego podstawie dokumentu rozchodowego
7. Zasady przeprowadzania inwentaryzacji w programie
9. Analiza najczęściej wykorzystywanych wydruków dotyczących obrotu magazynowego oraz żywienia grupowego
10. Współpraca systemu z czytnikiem/kolektorem kodów kreskowych