Podgląd wydruku ze szczegółami szkolenia
www.szkolenia.wolterskluwer.pl
Co to dokładnie oznacza dla kuchni szkolnych i przedszkolnych? Czy można słodzić i solić mając na uwadze tylko preferencje smakowe? O czym mówią normy żywienia? Na te i inne pytania będzie można uzyskać odpowiedzi podczas szkolenia.
mgr inż. technologii żywności i żywienia człowieka, nauczyciel, szkoleniowiec, konsultant i wdrożeniowiec systemów jakości w przemyśle spożywczym.
Działalność szkoleniową dedykowaną placówkom oświatowym i wychowawczym w dziedzinie żywienia prowadzi od 2009 roku. Zrealizowała ponad 1200 godzin szkoleniowych m.in. w tematach: Higiena żywienia, Systemy jakości GMP/GHP/HACCP w placówkach oświatowych, Zasady układania jadłospisów, Zdrowa dieta w szkole i przedszkolu, Zadania Intendenta w placówkach oświatowych. Prowadzi serwis internetowy ułatwiający generowanie dokumentów GMP/HACCP