Podgląd wydruku ze szczegółami szkolenia
www.szkolenia.wolterskluwer.pl
Podczas szkolenia uczestnicy poszerzą wiedzę na temat poszczególnych grup środków spożywczych, zwrócą uwagi na skład żywności ze wskazaniem składników i dodatków do żywności, które mogą być niebezpieczne dla zdrowia oraz zapoznają się z obecnym stanem prawnym odnośnie informowania konsumenta.
mgr inż. technologii żywności i żywienia człowieka, nauczyciel, szkoleniowiec, konsultant i wdrożeniowiec systemów jakości w przemyśle spożywczym.
Działalność szkoleniową dedykowaną placówkom oświatowym i wychowawczym w dziedzinie żywienia prowadzi od 2009 roku. Zrealizowała ponad 1200 godzin szkoleniowych m.in. w tematach: Higiena żywienia, Systemy jakości GMP/GHP/HACCP w placówkach oświatowych, Zasady układania jadłospisów, Zdrowa dieta w szkole i przedszkolu, Zadania Intendenta w placówkach oświatowych. Prowadzi serwis internetowy ułatwiający generowanie dokumentów GMP/HACCP